Поръчки се изпълняват единствено чрез официалния интернет магазин на Корал Клуб

Там можете да закупите продуктите на КЛИЕНТСКИ ЦЕНИ.

Ако желаете да закупувате продукти на КЛУБНИ ЦЕНИ с -20% е нужно да направите регистрация в Корал Клуб. регистрацията е ОНЛАЙН, отнема минутка и е абсолютно БЕЗПЛАТНА. За целта, последвайте линка отдолу:

Безплатна Регистрация в КОРАЛ КЛУБ

 

Използвайки този линк за регистрация в Корал Клуб, ние ставаме Ваш референт и вие може да се възползвате от следните предимства:

  • Получавете Клубен Номер и възможността да закупувате от целия асортимент продукти на Coral Club на клубни цени – с 20% по-ниски от продажните цени във сяка една страна по света, където компанията има представителство.
  • Възможността да трупате точки при всяка поръчка и да се възползвате от допълнителни бонусни отстъпки
  • Възможността да се свързвате с нас по телефон, Viber или Facebook messenger за всякакви въпроси относно продуктите на Корал Клуб и вашето здраве
  • Възможността да получавате компетентни и професионални препоръки, насоки и консултации за подходящия избор на продукти, схеми на прием и концепциите за тяхното използване. 
  • Възможността за абонамент към безплатния Бюлетин на CORAL BIO за ценни новини, промоции и съвети свързани с продуктите на Корал Клуб и вашето здраве.

 

КАК МОГА ДА СЕ СВЪРЖА С ВАС ЗА ВЪПРОСИ ОТНОСНО РЕГИСТРАЦИЯ В КОРАЛ КЛУБ И ПОРЪЧКИ?

Ние сме на разположение за вашите въпроси на:

Моля, внимателно прочетете условията за регистрация чрез референтен линк:

1.Следвайки този линк, Вие потвърждавате своето желание да влезете в Корал клуб в структурата на Николай Илиев, който става Ваш Референт;

2. Следвайки този линк, Вие потвърждавате своето желание да получавате от Референта си консултации за продуктите на Компанията, концепциите за тяхното използване и принципите на работа в нея на български език.

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ! При участие на членове от едно семейство в Потребителската програма за отстъпки на Корал Клуб, единият член от семейството е длъжен да посочи другия като свой Референт. Членове на семейството са съпрузи или партньори в съвместно съжителсто, родители, деца, родни братя и сестри.»

Промяна на Референта е възможна само при липса на лични покупки в продължене на 12 поредни месеца.