zdravo sarce

Първи стъпки с Корал Клуб за рестарт на здравето ти

Здравето – безценен дар от природата

 

Тук искаме да ти помогнем да направиш първите си крачки в рестарта на твоето здрaве. Искаме да ти протегнем ръка и да ти покажем с какво да започнеш и най-вече защо. Искаме да ти вдъхнем увереност и да те подкрепим в първите крачки към твоя нов здравословен живот. 

подай ръка

Концепция за здравето на Корал Клуб

Преди да започнем първите стъпки към истинския рестарт на нашето здраве чрез иновативните продуктите на Корал клуб, да се запознаем с концептуалния подход, който стои зад разработването и избора на продуктите.

Компанията е избрала за своя мисия да популяризира здравословния живот, като акцентира върху 4-ри основни СТЪПКИ КЪМ ЗДРАВЕТО, които са гаранция за дълъг и активен живот, наситен с позитивни емоции: 

 

  1. ХИДРАТАЦИЯ
  2. ПРОЧИСТВАНЕ
  3. ХРАНА ЗА КЛЕТКИТЕ
  4. ЗАЩИТА

 

Следвайки концепцията на здравето на Корал клуб, започваме с ЕТАП 1 – Правилното хидратиране на клетките в организма. Това ще помогне на тялото да изработи енергия, да започне нормализирането на жизненоважни процеси и да се подготви за ЕТАП 2 – Прочистване. 

 Етап 1 – Хидратация

За този етап, в зависимост от вашето здравословно състояние и целите, които си поставяте, ви предлагаме два варианта. 

 

Вариант А – основен и задължителен за този етап

                                       ИЛИ

Вариант B – комплексна хидратация и алкализация

ВАРИАНТ A – хидратация и алкализация чрез японски коралови минерали:

 

 

→  Корал Mайн | Coral Mine1 саше на ден за 4 седмици  

 

СТАРТИРАЙ с Корал Майн

coral mine

 Всяко саше съдържа оситнен корал, който вирее около японския остров Окинава, чиито жители са известни със своето дълголетие. Важно е, че продуктът е естествен, природен и хората в тази част на света пият такава вода от хилядолетия. Едно пакетче от 1 грам се поставя в 1.5 л вода. След няколко минути вече имате не просто вода, а слабо алкална, биодостъпна, структурирана полезна вода с правилните физико-химични показатели, за да бъде усвоена от нашите клетки. Тя ни дава енергия и възстановява естествените ресурси на организма.
За да стартирате нормализирането на работата на клетките, започнете утрото си с вода с Корал Майн. Препоръчваме да изпиете сутринта на гладно 1/3 от дневната норма вода. 

вода с корал майн

 

Колко е дневната доза? Сметката е лесна: минимум 30 мл на 1 кг тегло.
Не всички хора имат навика да пият именно вода, а не чай или компот, например. Понякога може да ни се струва, че водата не ни е вкусна, че да изпиваме по 1.5 литра на ден е много…
Познато ли ви е? Чрез тези усещания вашите клетки ви съобщават дали им харесва водата, която пиете или не. Как се случва това: Вие пиете вода с неподходящо качество; организмът трябва да включи процеси, които правят водата биодостъпна; за това се губи много енергия; организмът «не иска» да пие вода, отдавайки предпочитание на по-вкусни напитки.
А ако пиете качествена вода, клетката свиква и сама започва да търси тази вода, която й дава нужното количество минерални компоненти и енергия.

voda

ВАРИАНТ B – комплексна програма за хидратация и алкализация:

 

→  Комплексно решение Хидромакс | Hydramax – за 4 седмици 

Освен Корал Майн в пакета са включени още два отлични продукта – Пентокан и H-500. 

 

СТАРТИРАЙ С ХИДРОМАКС

Хидрамакс

С ХИДРОМАКС ще започнете същинския рестарт на здравето си и ще се подготвите отлично за следващия етап.

В пакета са включени трите продукта в количество достатъчно за 1 месец. 

 

НУЖДА ОТ СЪВЕТ И ИНФОРМАЦИЯ

При избора на продукти, за информация относно техния прием и по всякакви въпроси, свързани с продуктите, които ви предлагаме, може да задавате своите въпроси на контактната форма.

 

ВЪПРОСИ

ИНДИВИДУАЛНА ПРОГРАМА

Предлагаме и напълно БЕЗПЛАТНА индивидуална програма за рестарт на вашето здраве, изготвена от дипломиран нутрициолог от Академия на здравето към Корал клуб. Ще са ни нужни координати за обратна връзка, за да се свържем с вас и да обсъдим специфичното ви здравословно състояние.

ЖЕЛАЯ ИНДИВИДУАЛНА ПРОГРАМА