Защита и поддръжка #1

Защита и поддръжка #1

Базов пакет за защита и укрепване на имунитета.
Състои се от три продукта, чиито активни компоненти помагат за:
– повишаване на съпротивляемостта на организма към различни инфекции,
– компенсиране на дефицита на важни за имунитета хранителни вещества,
– облекчаване на симптомите, намаляване на риска и съкращаване на продължителността на простудните заболявания.

Силвър-Макс Кеър

Продукт на базата на колоидно сребро в концентрация 10 мкг/мл. Среброто притежава антисептични свойства и потиска размножаването на повече от 350 вида вредни микроорганизми (в това число стафилококи и хеликобактер пилори). При външно приложение ускорява заздравяването на рани и порязвания. Извежда се бързо от организма и не предизвиква пигментация на кожата.

Екстракт от чесън

Природен източник на органични киселин, витамини, минерали и етерични масла. Съдържа фитонцида алицин — ценно вещество, което активира имунитета и повишава съпротивляемостта на организма към простудни заболявания. Употребата на чесън стимулира имунните клетки (лимфоцити, макрофаги и Т-лимфоцити) и увеличава изработването на няколко имуно активни химични съединения — цитокини и интерлевкини. Фитонцидите на чесъна унищожават основните видове бактерии (стафилококи и стрептококи) и са ефективни при заболявания на долните дихателни пътища.

Корал Цинк 15

В състава на продукта се съдържа цинков глюконат, който се усвоява лесно от организма и не дразни червата.

Цинк — незаменим микроелемент, който поддържа най-важните функции в човешкия организъм. Притежава антиоксидантно действие, участва в регулирането на имунната система и защитава клетките на дихателните пътища при възпаление. Дефицит на цинк най-често се наблюдава при възрастните хора и по-често при жените; може да доведе до отслабване на имунитета, влошаване състоянието на кожата, косата и ноктите. Компенсирането на дефицита на този микроелемент поддъра защитните сили на организма, намалява склонността към остри инфекции на дихателните пътища и ускорява оздравяването след простудни заболявания.

Силвър-Макс Кеър 118 мл, Екстракт от чесън (1 опаковка, 90 капсули), Корал Цинк 15 (1 опаковка, 100 таблетки).

Преди употреба прочетете инструкцията на опаковката на всеки продукт. Индивидуална непоносимост към компонентите, бременност, кърмене. Преди употреба са препоръчва консултация с лекар.

Продуктите Корал Цинк 15 и Екстракт от чесън да се съхраняват на сухо място, далеч от пряка слънчева светлина, недостъпно за деца, при температура не по-висока от +25°С, в плъно затворена опаковка.

Продуктът Силвър-Макс Кеър да се съхранява на сухо, хладно място, недостъпно за деца.

2 години от датата на производство.

САЩ

Хранителна добавка, не е лекарство.

ВИЖ