Целева програма: Здрави черва

Целева програма: Здрави черва

Целева програма: Здрави черва – това е първата целева програма, която вклюва продукти, насочени към  комплексно оздравяване на червата и храносмилането като цяло.

Здравите черва са залог за силен имунитет, ефективна работа на различните системи на организма, прекрасен външен вид, бодрост и самочувствие.

Програмата е разчетена за 30 дни  и се състои от 3 последователни етапа по 10 дни.

1-и етап – меко чистене на червата. Активират се процесите на детоксикация и извеждане на продуктите от жизнената дейност, токсините, паразитите (хелминти). Подобрява се работата на жлъчката и бъбреците.

Продукти, които се приемат в този етап: Супер-Флора, Заферан, Листа от черен орех, Папая, Корал Люцерна, Корал Лецитин, Корал Репей, Зърнастец, Корал Карнитин.

2-и етап – нормализация на работата на червата чрез постепенно възстановяване на полезната микрофлора, подобряване на храносмилането и усвояването на хранителните вещества.

Продукти, които се приемат в този етап:  Супер-Флора, Заферан, Корал Лецитин, Асимилатор, Корал Артишок, Корал Магнезий, АкваОкс.

3-и етап – възстановяване на нормалната работа на храносмилателния тракт, оптимизация на витаминно-минералния баланс и обмяната на веществата в организма.

Продукти, които се приемат в този етап:  Супер-Флора,  Папая, Корал Люцерна, Корал Магнезий, Корал Таурин, Омега 3/60,  Корал Репей, Спирулина на таблетки.

По време на програмата се препоръчва да се следва режим на пиене на вода (не по-малко от 1,5 л вода с минерален комплекс Корал-Майн) и да се спазват препоръките за хранене.

 

ВИЖ