Как мога да купувам с 20% отстъпка?

За да закупите продукти изложени в сайта ни с 20% отстъпка, е нужно да минете през една от двете стъпки – А или Б по ваш избор:

А

КУПУВАТЕ И СЕ РЕГИСТРИРАТЕ ЕДНОВРЕМЕННО 

 1. От страницата на желания от вас продукт в нашия сайт, кликнете на бутона „ВИЖ“
 2.  Ще бъдете отведени до официалния сайт на CoralClub International.
 3. Преди приключване на поръчката, направете БЕЗПЛАТНА регистрация в Coral Club International за да получите вашия клубен номер.
 4. За да се регистрирате, ще ви е нужен референтен номер. Ако системата не ви предложи автоматично, използвайте нашия номер – 6535532, като ваш референт.

ИЛИ

Б

РЕГИСТРИРВАТЕ СЕ И МОЖЕ ДА КУПИТЕ ПО-КЪСНО

 1. Регистрирате се  БЕЗПЛАТНО в официалния сайт на фирмата Coral Club International чрез бутона за реистрация отдолу:
Coral Club - Безплатна регистрация

За да потвърдите регистрацията си, е нужно да направите първа поръчка в рамките на 90 дни, с номера който ще получите при регистрацията.

В случай, че не се появи автоматично, моля използвайте номер ни- 6535532, като ваш референт.

КАКВИ СА ПРЕДИМСТВАТА ОТ РЕГИСТРАЦИЯТА В Coral Club International?

 • Получавате клубен номер и възможността да закупувате от целия асортимент продукти на Coral Club International на клубни цени – с 20% по-ниски от продажните цени във сяка една страна по света, където компанията има представителство.
 • С всяка ваша покупкта трупате точки
 • Специални бонуси
 • Допълнителни отстъпки
 • Достъп до богат набор от различни информационни материали  
 • Достъп до онлайн информационни уебинари

КАКВИ СЕ ПРЕДИМСТВАТА ДА ВИ ИЗБЕРА ВАС КАТО МОЙ РЕФЕРЕНТ?

 • Възможността да се свързвате с нас по телефон, Viber или Facebook messenger за всякакви въпроси относно продуктите на Корал Клуб и вашето здраве
 • Възможността да получавате компетентни и професионални препоръки, насоки и консултации за подходящия избор на продукти, схеми на прием и концепциите за тяхното използване. 
 • Възможността за абонамент към безплатния Бюлетин на CORAL BIO за ценни новини, промоции и съвети свързани с продуктите на Coral Club International.

КАК МОГА ДА СЕ СВЪРЖА С ВАС ПРИ ВЪПРОСИ ОТНОСНО ПОКУПКА ИЛИ РЕГИСТРАЦИЯ?

Ние сме на разположение за вашите въпроси на:

 

Моля, внимателно прочетете условията за регистрация чрез референтен линк:

1.Следвайки този линк, Вие потвърждавате своето желание да влезете в Корал клуб в структурата на Николай Илиев, който става Ваш Референт;

2. Следвайки този линк, Вие потвърждавате своето желание да получавате от Референта си консултации за продуктите на Компанията, концепциите за тяхното използване и принципите на работа в нея на български език.

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ! При участие на членове от едно семейство в Потребителската програма за отстъпки на Корал Клуб, единият член от семейството е длъжен да посочи другия като свой Референт. Членове на семейството са съпрузи или партньори в съвместно съжителсто, родители, деца, родни братя и сестри.»

Промяна на Референта е възможна само при липса на лични покупки в продължене на 12 поредни месеца.